Prosti da’ multi episodul 1


Asteptarea a luat sfarsit… Dupa zeci, sute, mii de ore de lucru( bine, exagerez, dar oricum multe ore), prima editie a emisiunii independente de cultura generala ”Prosti da’multi” este gata!!! A fost greu, au fost dificultati( tehnice, tehnico-tactice, divergente si conflicte ”creative”), sunt inca destule mici scapari( pe care promitem sa le remediem de data viitoare), dar ”echipa de realizare”( doi baieti amarati si fara ocupatie) este multumita si mandra de rezultat. Pregatiti-va sa fiti dati pe spate si sa radeti cu lacrimi…

Doamnelor si domnilor, Prosti da’ multi:

Update

Apel umanitar:

Echipa ”Prosti da’ multi” cauta colaboratori. Din cauza muncii extenuante si a efortului sustinut care a trebuit acordat primei editii a emisiunii, precum si din cauza complexitatii proiectului ”Prosti da’ multi”, proiect ce-si doreste realizarea a cate unei editii pe saptamana, cautam noi aditii la echipa noastra.

Astfel, am avea o nevoie teribila de doua fete indraznete, tupeiste si cu un fizic placut( stiu cum suna, dar totul va fi strict profesional- daca reusim sa ne abtinem, bineinteles) sa indeplineasca rolul de reporter. Timpul de lucru nu va depasi 4-6 ore intr-o singura zi pe saptamana. Nu va oferim niciun fel de recompensa materiala pentru ca momentan n-avem nici dupa ce bea apa. Singura satisfactie va fi aceea de a va alatura unui proiect entuziast, indraznet si credem noi de viitor. Cererile se primesc la comentarii, iar preselectia se va petrece la mine acasa( just kidding).

De asemenea, suntem dispusi sa ne extindem echipa si cu alti membri, cu conditia ca acestia sa fie deschisi la minte, originali, creativi, cu personalitate sau sa dispuna de o aparatura tehnica mai performanta decat ce avem noi( adica practic de la un telefon mobil mai de fite in sus).

In incheiere, vreau sa mai fac un apel si catre prietenii mai vechi sau mai noi ai acestui blog, Adrian Popa, Upanishada, Iulia, Gigelitatea, Fireflight, Annya, Ardeiul zilei, Hobbitul si toti ceilalti pe care nu mai am timp acum sa-i mai pomenesc, dar pe care promit ca o sa-i mentionez cu alta ocazie, sa faca si ei tot posibilul ca aceasta manifestare, aceasta initiativa sa ajunga la ochii si la urechile cator mai multi( daca si ei vor considera, bineinteles, ca este demna de mentionat si de promovat). De asemenea, orice alt blogger, bloggeras si bloggerut care va promova in orice fel aceasta emisiune va primi recompensa nemarginita de a i se multumi pe aceasta fituica de blog si de a i se pune o lumanare la biserica intru vesnica multumire.

Va multumesc anticipat tuturor si nu uitati sa tineti aproape pentru ca se pregateste deja a doua editie ”Prosti da’multi”. Si in plus, in zilele urmatoare vom ”da publicitatii” si un material bonus cu secvente care nu au prins final cut-ul, dar care sunt cel putin la fel de bune ca cele care au intrat.

7 Comments

Filed under Prosti da' multi

7 responses to “Prosti da’ multi episodul 1

 1. Foarte foarte tare.
  Bravo tuturor care au lucrat la acest proiect, pentru timpul depus. O sa postez si eu clipul pe blog, chiar merita.
  Succes in continuare.

 2. Pingback: Linkurile zilei - 24-02-2010 | Blogatu

 3. Pingback: ProลŸti da’ mulลฃi – Episodul 1 « Chinezu

 4. sa inteleg ca noi romanii nu prea stam bine la capitolul istorie ๐Ÿ™‚

 5. Atunci, cererile se primesc la tine acasa si preselectia se face la comentarii??? ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Hai, bafta, deja ma trec fiorii la ce rating o sa ai ๐Ÿ˜‰ Primul indiciu de audienta este ca, de prosti ce sintem, nu ne-a venit la niciunul o astfel de idee pina acum! ๐Ÿ˜‰

 6. Onda

  Intrebari tendentioase, neinteligibile, adresate unor persoane in virsta, numai ca “sa iasa” exact ce si-au propus realizatorii. Adresati intrebari fara echivoc unor elevi de cls. XI-XII, sau unor studenti, si nu doar din istorie si atunci mai vorbim. Sunt deja celebre “apa cu 65% hidrogen”, “copiii bipezi”, “menopauza de masa” etc. Asa cum e facut, clipul este facatura grosolana.

  • 1.intrebari tendentioase-cam asta era ideea emisiunii…
   2. neinteligibile- ti se pare…am si scris si am repetat ca intrebarile au fost cat se poate de clare si chiar repetate atunci cand a fost cazul…
   3.vor fi si elevi si oameni mai tineri din editia a 2-a, la prima a fost mai greu pentru ca au fost foarte reticenti
   4. daca ai fi fost putin atent, ai fi vazut ca emisiunea se doreste a fi una tematica si sa abordeze in fiecare editie o tema diferita…asadar la prima au fost numai intrebari din istorie pentru ca tema era istorie!!!!
   5. facatura grosolana- acuzatie gratuita, nimeni nu a pacalit pe nimeni si nu a obligat pe nimeni sa raspunda la intrebarile noastre ”tendentioase”
   Multa sanatate!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s