Bonusuri pentru fani


Presupunem( prin absurd) ca la 3 zile dupa lansarea primei editii a emisiunii ”Prosti da’ multi” exista si oameni( greu, foarte greu de crezut, dar poate cine stie?) care au avut rabdarea sa urmareasca filmuletul nostru pana la capat( incredibil pe cati i-am auzit ca e prea lung un filmulet de 9 minute si ceva), care au inteles logica, conceptul si ideea din spatele emisiunii( bunaoara am avut blogari din varful zelistului care mi-au trimis mailuri ca n-au inteles ce am vrut sa facem), care au apreciat efortul, care s-au amuzat si care asteapta cu nerabdare alte productii ”Prosti da’ multi”.

Pentru ei si numai pentru ei lansam acum doua bonusuri( mai scurte de data asta) cu imagini neincluse in prima editie.Enjoy!

Mai pun o data si filmuletul integral al primei editii. Asta in caz ca doriti s-o mai revedeti.

3 Comments

Filed under Prosti da' multi

3 responses to “Bonusuri pentru fani

 1. reznor

  anticocalarul e tot un cocalar.get a life!

 2. Eu am rîs copios şi am avut răbdare să văd tot. Este un tip de montaj foarte popular din anii 90 la televiziunile româneşti. Poate pentru generaţia voastră este nou şi original, însă la un moment dat privitorul se plictiseşte dacă veţi continua în acelaşi stil. Poate vă gîndiţi să diversificaţi modul de adresare, tematicile şi să aveţi şi răspunsuri bune pe parcurs.

  Oricum, felicitări şi mă bucur că se creează ceva în facultate!

 3. osecunda

  nu cred!

  Primul ”filmuleț” pe care l-am văzut a fost ”episodul2” și m-a șocat. clar! poate și pentru că literatura este punctul meu forte. Apoi, am citit comentariile lui… camil, parcă, și văzand că primul ep. este cu (și despre) istorie am fost tentată să îi dau dreptate. DAR (a se obs majusculele, vă rog) când m-am uitat și la primul ep ți-am dat ție dreptate. Păi frate, și eu sunt retard la istorie, și chiar nu știam anii în care au avut loc războaiele daco-romane, știam doar ca sunt patru ani cu 100 :D, dar Mărăști, Mărășești, Oituz iți zice clar că e un ”catch” acolo și de aici o iei prin deducție, știi că sunt întrebări capcană. Plus că voi chiar întrebați de mai multe ori poate, poate…
  A! prea tare doamna, cum le știe ea pe toate…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s