Apa pentru toata lumea, fara numar!


Ca orice Prost care ma respect, am fixurile si obsesiile mele. Una dintre acestea( sau unul dintre acestea?), cam de cand ma stiu, e legata de apa plata, apa imbuteliata sau cum imi place mie sa-i zic ”nimic la sticla”. De cand ma stiu, nu am cumparat nici macar o data o sticla de apa plata. De ce? Pentru ca mi se pare absolut idiotic sa platesti si 10 bani, nu numai 2 lei, 3 lei, 5  lei, cat costa apa imbuteliata pe ceva care poate fi obtinut fara probleme de la chiuveta, de la cismele, de la fantani etc etc. Bine, nu ca as bea eu foarte des apa. De fapt, mie apa mi se pare ca s-a inventat pentru zilele alea in care nu mai ai nici Jack, nici Cola, nici bani in buzunar.

In fine… Nu despre asta e vorba… E vorba de acei multi dobitoci cu care m-am contrat eu de-a lungul timpului si care imi explicau ei mie ce idiot sunt eu si cum o sa mor ca bag in mine toxinele nenorocite din apa de la chiuveta si cum ei sunt niste oameni atenti la sanatatea lor si inteligenti si nu beau apa decat din bidoane de plastic cu denumiri fancy. Ia luati ba de va uitati la asta si sa vedem dup-aia ce mai aveti de zis:

3 Comments

Filed under Online

3 responses to “Apa pentru toata lumea, fara numar!

  1. jelly

    in unele locuri apa de la robinet chiar nu e buna.

  2. Mariean

    Nu stiu unde locuieste autorul articolului, insa ar fi de mentionat un fapt simplu: Bucurestiul nu are statie de epurare a apelor uzate, la fel ca multe orase din lumea a treia, din care Romania face parte din pacate.

    Deci daca locuiesti in Cleveland OHIO sau intr-un sat din Bucovina, sigur, bea toata apa de la robinet ca e curata si minunata. Dar in orasele mari din tara asta joci ruleta cu sanatatea ta, iar asta nu e propaganda ci o trista realitate. Apa din Bucuresti are gust de clor, de multe ori vine maro de pe teava de nu poti nici sa te speli cu ea, si lasa reziduuri dupa ce se evapora… Succes ca lobby-ul administratiei locale sa “investeasca mai mult in infrastructura”, o sa vin sa fac si eu holograme din OZN cu ocazia deschiderii statiei de la Glina :-/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s