Cine n-a auzit de Ronnie O’Sullivan…


…sa se ia de urechi, sa-si dea un cap in gura si sa clickaiasca pe x-uletul ala din dreapta sus. Buuun. Pe cei care ati mai ramas( daca a mai ramas careva) vreau sa ii anunt de inca un eveniment sportiv important organizat de Romania si promovat mai penibil decat recitalele lui Guta si Salam din barul Million Dollars.

Este vorba de Campionatul European de Snooker. European, bai oamenilor!!! Adica cei mai buni dintre cei buni de pe un ditamai continent. Bine, acum nu va asteptati sa ii vedeti la lucru pe O’Sullivan, Higgins, Hendry sau ceilalti superprofesionisti pe care ii puteti urmari pe la Eurosport( pe bune, daca nu va spun nimic numele astea, sus, dreapta, x). Cu toate astea, sunt jucatori profesionisti si amatori, tineri si mai in varsta si chiar femei care inspira eleganta, pasiune si iubire pentru sport si profesionalism. Nu v-am convins inca? Sa va mai spun ca intrarea e libera pe toata durata competitiei( adica pana pe 5 iunie)…? Sa va mai spun ca puteti vedea oameni care au jucat la turnee mari si chiar au invins nume ca Higgins, Nigel Bond sau Stephen Hendry…? Ca puteti vedea campioni ai Maltei, Poloniei, Finlandei, Germaniei, Italiei, Spaniei, jucatori din Irlanda, Anglia, Tara Galilor si chiar si un copil minune belgian de doar 15 ani care pana la varsta asta a castigat cam tot ce se putea de la genunchiul broastei si pana la competitii rezervate copiilor de sub 19 ani, ba a mai si invins jucatori ca Jimmy White sau Ken Doherty( nu e gluma).

Nici asa nu v-am convins? Hai sa va dezvalui si locul de desfasurare. Rin Grand Hotel. Pe bune acum, sincer, cate ocazii aveti sa vedeti un hotel de patru stele din interior fara sa se uite nimeni ciudat la voi, sa va plimbati nestingheriti pe holuri, ba chiar sa va lafaiti pe fotoliile si canapelele mai scumpe decat tot mobilierul din apartamentul meu? Unde mai pui ca zilele trecute l-am mai vazut pe holurile hotelului si pe Adrian Copilu’ Minune…?

Hai da-o incolo, ce vreti mai mult de atat? Avem o competitie europeana, avem un spectacol sportiv de inalta calitate, avem jucatori talentati si profesionisti, avem jucatoare de sa te iei la palme( am vazut niste rusoaice…mama, mama, Sharapova e copila), avem si un loc de desfasurare mai mult decat atractiv si avem si sansa de a intalni vipuri dintre cele mai mioritice… Nu mai ramane decat sa va deplasati din fotolii si paturi, sa veniti pe Vitan- Barzesti( ajungeti cu 102-ul din Berceni, Salajan sau Pantelimon) in fiecare zi intre 10 si 10 si sa va bucurati si de alt sport decat de fotbalul de toate zilele. Who’s with me?

1 Comment

Filed under Sport

One response to “Cine n-a auzit de Ronnie O’Sullivan…

  1. Ciao! Am nevoie de un <>> E VORBA DESPRE ASTA http://adrian-popa.blogspot.com/2010/05/ride-across-sau-pedaland-pentru-pedale.html DACA TE IMPRESIONEAZA IDEEA DA-MI UN SEMN. ORICUM O SA TE ABORDEZ SI PE MESS.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s