Dadui in mintea copiilor


Luni dimineata fiind si lenea atingand cote paroxistice, zic sa iau si eu o mica pauza de la rautacizme, atacuri la persoana si lovituri sub centura. In schimb, dau in mintea copiilor si va recomand ceva frumos, pentru copiii dumneavoastra, pentru fratiorii mai mici, dar si pentru copiii din voi. Strengari.ro. Un site care ofera distractie celor mici si liniste celor mari.

S-a dus sotronul de altadata, s-a dus ”prinselea”, baba oarba si in general jocurile tampitele pe care le jucam noi cand eram mici in aer liber si ne distram asa tare. Acum, copiii stau toata ziua cu nasu’-n leptoape sau cu ochii in teveu, se uita la desene cu bombe si grenade si se joaca shootere si rpg-uri. Si oricat nu ar conveni parintilor lucrul asta, adevarul e ca n-au ce sa faca. Nu pot sa-si scoate odraslele cu forta in aer liber si sa-i oblige sa bata mingea pe tapsan. Daca pustiu’ lu’ vecinu’ zice ca e naspa si ca e mai cul sa bage un Canter in retea, asta o sa faca pana la urma. Cu toate astea, sunt modalitati prin care poti sa-ti lasi copilul la calculator, dar sa fii si sigur ca nu-si polueaza mintea. Una din modalitatile astea e Strengari.ro, un site foarte accesibil, foarte usor de folosit( desi asta nu va fi niciodata o problema pentru copii), un site bine organizat si cu un design atractiv.

Partea cea mai reusita a Strengarilor este ca parintii pot dezactiva anumite sectiuni din contul copilului si ca pot seta timpul de joaca la calculator, avand acces apoi la activitatea desfasurata de copil fara supravegherea parintelui. Bun, bun, asta nu-l impiedica pe copil sa intre pe tone de alte saituri, unde sa aiba acces la pornografie si violenta, dar ii poate tine atentia concentrata un timp asupra jocurilor, cat si a celorlalte sectiuni din meniul Strengarilor, ca glumele, povestile, ghicitorile sau testele.

Una peste alta, Strengari.ro nu va revolutiona onlineul si nu va oferi automat o educatie aleasa celor mici. Dar poate fi o sursa de educare si de distractie pentru pici si o sursa de liniste pentru parinti. Intr-un mediu virtual atat de poluat, un strop de relaxare poate fi exact ce ne trebuie.

1 Comment

Filed under Online

One response to “Dadui in mintea copiilor

  1. Pingback: Dadui in mintea copiilor - Ziarul toateBlogurile.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s