Visible or not visible? That is the question…


Imi amintesc cu nostalgie de perioada romantica a messului, in care aveam zece-cinspe oameni in lista, nu stiam cu ce se mananca invisible-ul, nu stiam ce-s alea emoticoane, perioada in care chiuleam de la scoala( sss, nu mai spuneti la nimeni!) ca sa ma furisez pana la net cafe-ul de la colt sa vorbesc cu pustoaica agatata cu o seara inainte pe mirc. Ce vremuri!!! Acum am 250 de oameni in lista, dintre care personal nu stiu mai mult de 60, emoticoanele sunt everywhere, iar invisible-ul e frectie la picioru’ de lemn ca nu mai pacaleste pe nimeni… Nu mai pacaleste pe nimeni ca niste baieti destepti au inventat serviciile de verificare a vizibilitatii.

Si asa ajung la subiectul de fapt si de drept al postarii, un concurs. Concursul asta in care trebuie sa fac o recenzie a saitului astuia. Sait de invizibilitati, v-ati prins. Si va spun sincer ca prima data cand am vazut concursul si cand am vazut si saitul, habar n-aveam ce sa scriu. Invisible yahoo asta nu e cu nimic diferit la o prima aruncare a privirii pe el fata de celelalte doua sute de mii de saituri de gen. Design obisnuit, nimic spectaculos, nimic care sa-ti sara in ochi, dar in acelasi timp nimic care sa te incurce. Totul scurt si la obiect!

Adevaratul castig al Invisible yahoo-ului astuia este insa ca nu e ocupat. Am dat ieri la pranz, am dat aseara, am dat si acum dimineata de proba cateva zeci de id-uri, niciodata nu mi-a dat gres, niciodata nu mi-a dat eroare, niciodata nu a intarziat. Nu va garantez ca nu veti avea niciodata probleme cu el. Dar o spun, si nu din dorinta de a pupa in dos organizatorii sa-mi dea mie premiul cel mare la concurs, ca din toate saiturile de gen pe care le-am incercat pana acum( prietenii stiu de ce…), asta e de departe cel mai precis, cel mai rapid si cel mai sigur.

5 Comments

Filed under Online

5 responses to “Visible or not visible? That is the question…

  1. Pingback: Visible or not visible? That is the question… - Ziarul toateBlogurile.ro

  2. La inceput erau chiar enervante acum merg bine,precise chiar poti vedea cand cineva este invisible pe Yahoo Messenger

  3. Daca era dupa mine iti dadeam premiul cel mare…oricum sunt buni si cei 10$ doar pentru un articol despre yahoo messenger detector

  4. De la o vreme singurul care functioneaza este http://www.ymland.com . Intrati si convingeti-va.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s