Viitorul suna ocupat


Na, ca-mi depasesc propriul record mondial! Al doilea concurs in nici 24 de ore la care ma inscriu… Foamea e mare, nenica! Si nu numai ca e al doilea concurs de azi la care particip, dar e si al doilea concurs la care plec cu handicap… Asa ca o sa va rog de pe acum ca, dupa ce cititi postarea asta, fie ca va place( care-s sansele?), fie ca nu( mai mult ca sigur) sa intrati aici sau aici, sa ma cautati bine, bine, bine si sa-mi dati un vot( i-ati dat voi lu’ Base, va doare mana daca imi dati si mie unu’?).

Asa… Sa purcedem, dara!

Daca as putea vedea viitorul( ca asta e tema concursului), as vrea sa aflu urmatoarele. Doua puncte si cu liniuta de la capat:

1. Va depasi mandatul lu’ Baselu mandatu’ lu’ Ceausescu? Ca durata, ca din punctul de vedere al distrugerilor si daunelor provocate, Traianel l-a batut pe Ceasca la fundu’ gol de prin 2008…

2. Cine va castiga batalia audientelor pe scena tocsoaielor americane peste niste ani, The Tonight Show with Catalin Maruta sau The Late Night Show with Simona Gherghe?

3. Va ajunge vreodata Dinamo sa joace in Champions League macar pe Playstation?

4. Cate Grammy-uri si Mtv Music Awards-uri va castiga Guta si cate Salam?

5. Care va avea primul presedinte de sex feminin, Statele Unite ale Suei pe Hillary Clinton sau Romania pe stim noi cine…?

6. Va avea Romania o autostrada inaintea Botswanei? Sau va avea ca pana acum moneda nationala a Botswanei…?

7. Cine va muri mai inainte, Ion Diaconescu sau Victor Ponta?

8. Se vor cafti pana la urma Mircea Badea si Serban Huidu? Sau vor recunoaste ca de fapt ei se iubesc pe ascuns si ca toate injuraturile, atacurile si intepaturile sunt pentru a ascunde pasiunea care le mistuie spiritul?

9. Se vor casatori intr-un final Catalin Botezatu si Ricky Martin? Sau vor continua sa traiasca in concubinaj si sa se ascunda de ochii lumii?

10. Va ajunge Gigi Becali selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei inainte sau dupa ce va antrena Chelsea si Inter?

Bun, sa recapitulam:

 • Acest raspuns participa la concursul organizat de RCA ieftin – Ce-ai vrea sa afli daca ai avea darul de a vedea viitorul timp de 5 minute?
 • Daca ma sustineti, daca ma placeti, daca ma iubiti( fetele, nu baietii, da?), daca v-am imprumutat vreodata bani si ati uitat sa mi-i dati inapoi, daca v-am dat sa copiati tema la sport in generala, daca va place sa faceti acte caritabile pentru oameni cu dizabilitati mintale, intrati aici sau aici si dati-mi un vot!
 • Imi urez multa bafta!

Later edit: Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin.

Share

8 Comments

Filed under Online

8 responses to “Viitorul suna ocupat

 1. Ai zis două puncte şi cu liniuţă de la capăt şi ai început cu indexare :))

 2. Pingback: Regatul meu pentru un vot « Blog de Prost

 3. Adauga la sfarsit textul: “Aceasta insemnare participa in concursul organizat de RCA ieftin (n.m. cu link spre site)“. Pentru ca asa scrie in regulament. Ok?

  • Ah, am inteles, acum se aplica regulamentul la sange, nu? Deci raspuns nu e ok, trebuie sa fie neaparat INSEMNARE si cu doua randuri inainte de sfarsit nu e sfarsit! In schimb, ”cel mai inspirat articol scris pe blog”, asa cum scrie la regulament poate sa insemne cel mai inspirat articol dintre cele de sub linie, dintre toate sau oricum altfel vrea muschiu’ vostru, nu…?

 4. Pingback: Concursul s-a incheiat | Concurs Rca Ieftin: tu ce-ai vrea sa afli daca ai putea vedea viitorul?

 5. Pingback: Despre concursuri si alte aiureli « Blog de Prost

 6. Pingback: Lista câștigătorilor la concursul RCA ieftin | Chinezu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s