Pentru Iisus, fara numar!


N-am cum, bai nene! NU AM CUM! Ma chinui de o saptamana sa gasesc o introducere pentru filmuletul asta si nu pot! Pur si simplu n-am cuvintele la mine cand ma uit la baiatu’ asta… Asa ca las comentariile pana dupa filmulet…

Asa, acum ca ati vazut a opta minune a lumii, sa zic si eu cateva:

1. Pentru toti cei care au ras, s-au minunat, s-au inchinat, si-au zis ”multi cretini” si mai ales pentru cei care au sarit ca arsi si au urlat din toti rarunchii ”Blasfemieeeeeee!!!!”, o intrebare rapida:

 • Cati dintre voi aveti sapte icoane lipite pe torpedoul, pe usile sau pe parbrizul masinilor voastre langa poze cu Nicoleta Luciu dezbracata sau ca wallpaper pe telefon o icoana cu Maica Domnului, in timp ce la videos stau fain, frumos pornacurile cu Jenna Jameson?  Si pentru aceia care au taria sa recunoasca adevarul, cu ce e baiatu’ asta mai blasfemiator decat voi…?

2. Cat timp ziceti ca va trece pana cand baiatu’ va face turul tocsoaielor, va deveni vedeta, va face ficiuring cu Paula Seling, iar copiii or sa inceapa sa fredoneze asta cu ”ievanghelia” in timp ce mai trag un fum din tigara la coltu’ blocului?

3. Ce ziceti, poate baiatu’ asta sa completeze ”organigrama” de conducere a Stelei lu’ Gigi? Eu il vad perfect ca vicepresedinte al Consiliului de Administratie in Ghencea… Cel putin…

4. Daca baiatu’ asta ajunge in Rai, eu nu vreau!

5. Daca proteveu nu-l accepta din oficiu la ”Romanii au talent”, eu imi iau jucariile si plec… Pai voce are, coregrafie face mai bine decat fetele de la Bembi, orchestratia o realizeaza singur din gat, prezenta scenica are mai ceva ca Michael Jackson si Frank Sinatra, ce mai vreti, fratilor…?

6. Daca va uitati cu atentie pe inregistrare, veti observa ca undeva la secunda 47 filmuletul se intrerupe. Adica e taiat. M-am gandit, m-am rasgandit si am nascocit trei teorii cu privire la ce s-o fi putut intampla:

 • ori a uitat versurile si s-a oprit ca sa si le mai repete o data
 • ori l-au auzit oamenii de prin preajma si au sarit buluc pe el sa-i ia autografu’
 • ori a venit proprietaru’masinii si l-a dat afara in suturi

Share

10 Comments

Filed under Online

10 responses to “Pentru Iisus, fara numar!

 1. Pingback: Pentru Iisus, fara numar! - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Pingback: Susţin moţiunea! « joy

 3. numa sa rad nu pot cand il vad pe asta

 4. Napocel

  Maica Soarelui… 😆

 5. jelly

  pai blasfemie de ce? daca el crede in ce canta bravo lui.

 6. Daca n-ar fi tragic ar fi comic…

 7. N-am sa inteleg niciodata de ce atunci cand nu ne place ceva alegem totusi sa-i dedicam o parte din timpul nostru. Lucurile de genul asta ar fi mult mai rar intalnite daca nu ar primi atata atentie.

 8. just me

  un cretin care isi bate joc de cele sfinte.ce poti sa ii zici unui asemenea exemlar? nimic, pentru ca atat il duce capul!

 9. Pingback: 1989 vs. 2010. Trecut versus prezent! « joy

 10. Dat fiind faptul ca nu dau nici 2 bani pe religie si manele, cre’ ca pot omite…
  :))
  Dar ce sa omit? Intr-adevar, “baiatul asta” n’are nimic mai blasfemiator decat nataraii ceilalti. Toti o apa si-un pamant.

  Si totusi ramane partea cu maneaua. Ce pot fi mai dezgustatoare decat tiganismele?… unde prin “tiganisme” nu ma refer la etnie, la pigment, ci la traditii, fel de-a fi, la caracter si viziuni, la comportament. Exista o multime de tigani care au pielea alba, dealtfel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s