Concurs cu premii


Pentru ca tot sunt la moda concursurile cu premii in care acestea nu se ofera si in care organizatorii nici macar nu au un buget suficient pentru a le oferi pe acestea( vezi postarile precedente), m-am gandit sa organizez si eu un mare concurs din asta, ca tot am lipsit ceva din blogosfera si poate imi mai fac si eu neste trafic, neste publicitate, neste mediatizare.

Asadar, sa va spun intai premiile, ca oricum asta intereseaza pe toata lumea.

Locul 1 al megaconcursului BlogdeProst va fi premiat cu sapte milioane de dolari, care vor fi oferiti castigatorului la cursul valutar al zilei in echivalentul in monede de cinci bani.

Locul 2 al supermegaextraconcursului meu va fi laureat cu o excursie pe Luna pentru saptispe persoane, cu transport cu sareta inclus si cazare la motel de doua margarete cum ajungi pe Luna si faci dreapta.

In fine, dar nu in ultimul rand, locul 3 al concursului senzational organizat de BlogdeProst sub inaltul patronaj al lui Andrei Ciobica va fi premiat cu un garaj complet care va include toate modelele de masini inventate de Lamborghini intre anii 1752 si 1903. Toate masinile vor fi full-option, adica vor include patru roti, un volan si doua faruri, unul pe fata si unul pe spate.

Acum, ce aveti voi de facut pentru a va inscrie la acest concurs? Trebuie doar sa va uitati la poza de mai sus si sa spuneti primele trei cuvinte care va vin in cap. Asa cum v-ati prins deja, cele mai inventive trei raspunsuri vor fi premiate, iar juriul va fi condus, absolut logic de altfel, de Piticu, cel care la finalul concursului ne va oferi si un scurt interviu in care ne va spune ce are de castigat atunci cand respira, atunci cand se ridica din pat dimineata si atunci cand merge la veceu.

Nota 1: Poza participanta la concurs a fost aleasa absolut aleatoriu si intamplator. Nu stim nici macar cine este personajul care apare in aceasta poza, desi avem o vaga banuiala ca ar fi Leonardo DiCaprio. Pana la ora scrierii acestei postari, Leo nu a putut fi contactat, fiind invisible pe mess.

Nota 2: Acest concurs este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu concursuri organizate de Outextrem sau Andrei Ciobici este neintamplatoare si ( rau) intentionata. Participantii la concurs sunt rugati sa-si lase si un numar de cont bancar, impreuna cu codul PIN asociat acelui cont, pentru a le putea vira premiile in cel mai scurt timp. Va multumim!

11 Comments

Filed under Multi prosti...

11 responses to “Concurs cu premii

 1. Deci, urarile urmatoare se adreseaza pozei publicate pentru concurs:
  1.Baga-mi-as pula-n mata! Nu e bine, e prea lung.
  2.Linge-mi-ai caramelele! Prea scurt si prea dulce. Poate face diabet.
  3.Lua-ti-as falca in pula! Asta ar merge ca e falcos.
  4.’Te-n gura de muist ordinar! Si asta e buna, ca are microfon, dar depaseste 3 cuvinte.
  5.’Tu-ti mortii ma-tii de tepar imputit!
  Acum, juriul sa decida. :))

  • Subsemnatul eu declar pe proprie raspundere ca dezaprob cuvintele suburbane si limbajul de mahala ales de comentatorul de deasupra mea… Acestea fiind spuse, ii dau cuvantul presedintelui juriului, onorabilul pitic, cel care este rugat sa ne spuna ce are de castigat din comentariul lui sandman… Forta fie cu noi!

 2. Contul meu bancar este BCR 129200PLM…. PIN-ul este 2322.
  Cele 3 cuvinte sunt
  CO
  CA
  LAR

 3. d3ph3ktu

  uite un prost

 4. 3 cuvinte: HAI CU MANEAUA!

 5. Șefule, dau și eu o șpăguță la matale. Dă și mie premiul 3 măcar.
  Șterge commentul după ce-l citești.

 6. Ține minte 3 cuvinte : Nu !

 7. Echipa Clanway te invita sa participi la un concurs de provocari.Te asteptam!Pentru mai multe detalii intra aici

 8. Pingback: O recomandare... reînnoită! | Blogul lui Nea Costache

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s