Diseara radio online!


Joi seara… Weekendul aproape, dar inca indeajuns de departe incat sa nu va puteti relaxa cum trebuie… Saptamana de munca sau de scoala lasa urme adanci… Cu toate astea nu vreti sa va culcati ca pensionarii de la ora unspe seara… Si trebuie sa faceti ceva sa va ocupati timpul… De cititul unei carti nu se pune problema. Daca e sa fiu sincer cu mine, probabil publicul blogului meu a citit tot anul asta vreo doua carti… De vizita… Dati pe teve… Mircea Badea urla din toti rarunchii ceva la adresa lu’ Base si a lu’ Nuti. Ce simpatic si haios era odata, ce deranjant si zgarietor de timpane a devenit de ceva vreme. Realitatea are un acelasi tocsou de adormit copiii. Dan Diaconescu n-a mai avut un subiect interesant de la Elodia si Ralf incoace. Posturile de sport au ceva cu tate si craci sau ceva cu rupt scaunele in capetele unor baieti. Pe Pro teve tigani, tigani si iar tigani… Ce e de facut?

Pai va spun eu… Luati frumusel leptoapele si compiuterele si clickaiti aici, unde sunt sanse mari sa gasiti ceva interesant, proaspat si nou, departe de cancanurile si mondenitatile in care ne scaldam de ceva vreme in radioul si teveul romanesc, departe de interese, de presiuni si de incrancenari. Despre ce e vorba? Despre un post de radio studentesc online, Radio UNSR pe numele lui, la care din aceasta seara in premiera absoluta, mondiala si intergalactica isi va face debutul binecunoscutul deja in randul publicului meu Daaaaaaaaaaan Istratie, coproducatorul tentativei de emisiune ”Prosti da’ multi” si detinatorul unui blog peste care s-au cam lasat paianjenii, Romania PrimeTime.

Asadar, astazi la ora 23 punct va conectati frumusel la net, dati pe linkul asta si ascultati! Ca daca nu, sa moara Bibi daca va mai primesc la mine pe blog! Am zis!

2 Comments

Filed under Online

2 responses to “Diseara radio online!

  1. ramm

    “probabil publicul blogului meu a citit tot anul asta vreo doua carti… De vizita… ” … vezi că mă superi .. stai să reiau pe alt ton (imaginează-ţi că vorbesc frumos şi emancipat … doar imaginează-ţi): păi domnu’ bloagher, se poate să “jicniţi” inteligenţa noastră de pe-o zi pe alta ?

Leave a comment